ЛЕГАИЗАЦИЯ

    ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДОКУМЕНТИ

ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ

Освен с преводаческа дейност, фирма “Корект М” извършва и легализация на всички видове документи, необходими за България и чужбина.

Освен с преводаческа дейност, фирма “Корект М” извършва и легализация на всички видове документи, необходими за България и чужбина.

Легализацията представлява заверка на документите в съответните институции и министерства, които ги издават, с което се удостоверява автентичността им. Легализацията на документите се извършва с цел да се докаже тяхната легитимност. Пълната легализация на всеки един документ завършва с поставянето на т.нар. печат Апостил, който според Хагската конвенция е необходим, за да бъде признат документът извън границите на страната, която го издава. В България Апостил се поставя от Министерство на Правосъдието и Министерство на Външните работи.

Документ, който няма Апостил, не се признава и не подлежи на легализация в страната, за която е предназначен.

СРОКОВЕ

Сроковете зависят от вида на документите и министерствата през които трябва да минат. Образувателните (дипломи, уверения и др.) както и съдебни и нотариални документи се бавят повече. За по – подробна информация обадете се в офиса.


Ако Вие сте от друг град или заминавате извън страната и нямате възможност да получите вече готовите си документи, предлагаме доставка на адрес с професионални и надеждни куриерски услуги: “Сити Експрес”, “Еконт”, “Булпост”, “TNT”, “DHL” и други.
Фирмата работи с градове от почти цялата страна. Сътрудничи с колеги от подобни фирми извън София, като правим преводи и легализираме документите им. Получаваме и връщаме поръчките по куриерски фирми и електронна поща в кратки срокове. Това е наша практика от 20 г. и Ви уверяваме , че системата действа отлично. За повече сведения обадете се в офиса.
Уважаеми клиенти , може да разчитате на нас- ние сме „КОРЕКТ-М”